خرما و فشار خون

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:یکشنبه 29 بهمن 1396-06:25 ب.ظ

خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن

خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن در سایت جسارت

خرما و فشار خون ,خرما و فشار خون بالا,خرما خشک و فشار خون,خرما و افزایش فشار خون,خرما فشار خون,خرما برای فشار خون,خرما برای فشار خون,شیره خرما و فشار خون,خرما و کاهش فشار خون,خرما فشار خون را بالا میبرد,خرما برای فشار خون بالا,تاثیر خرما بر فشار خون,اثر خرما بر فشار خون,خرما برای فشار خون بالا خوب است,ایا خرما برای فشار خون ضرر دارد,خواص خرما برای فشار خون,ایا خرما فشار خون را بالا میبرد

خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن

خرما و فشار خون , خرما و فشار خون بالا , خرما خشک و فشار خون , خرما و افزایش فشار خون

در این مطلب از سایت جسارت به خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مردم صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است.اثر دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است. در زمان های قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی به کار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است.گل های درخت خرما نیز خاصیت دارویی دارند و همچنین طعم گل های درخت خرما تلخ بوده و اثر مسهلی دارد.

خرما و فشار خون

  تحقیقات پژوهشگران اصفهانی نشان دادمصرف خرمادر پیشگیری از افزایش فشار خون موثر است.  به گزارش خبرگزاری صداوسیمارئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری‌های غیر واگیر اصفهان گفت: خرما برای پیشگیری از بالارفتن فشارخون و کم ‏خونی مؤثر است که باداشتن  اثرات آنتی اکسیدانی اسید معده را خنثی می کند.‏  خانم دکتر کلیشادی افزود:خرما خواص تغذیه ای داردکه با داشتن ویتامین هایA,B,C,E ‎‏ به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم افزون بر تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری های عفونی و غیر عفونی نیزکمک می کند

خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن

خرما و فشار خون , خرما و فشار خون بالا , خرما خشک و فشار خون , خرما و افزایش فشار خون

در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید.به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.بعضی از انواع نخل ها میوه شان وقتی رطب هستند، چیده و استفاده می شود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب «زرد طلایی» و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، ۲۰ روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما می گویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم؛ البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملا خشک کرده و به بازار می فرستند.

خرما و فشار خون بالا

 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

طریقه مصرف و خواص جوانه گندم برای چاقی صورت و درمان جوش صورت

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:شنبه 28 بهمن 1396-10:47 ق.ظ

طریقه مصرف و خواص جوانه گندم برای چاقی صورت و درمان جوش صورت

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت,خواص پودر جوانه گندم برای چاقی صورت,فواید جوانه گندم برای چاقی صورت,خاصیت جوانه گندم برای چاقی صورت,خواص جوانه گندم چاقی صورت,خواص جوانه گندم بر چاقی صورت,خواص جوانه گندم برا چاقی صورت,خواص جوانه گندم و چاقی صورت,خواص جوانه گندم در چاقی صورت

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت , خواص پودر جوانه گندم برای چاقی صورت , فواید جوانه گندم برای چاقی صورت , خاصیت جوانه گندم برای چاقی صورت

در این مطلب از سایت جسارت به طریقه مصرف و خواص جوانه گندم برای چاقی صورت و درمان جوش صورت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.جوانه گندم دارای ارزش غذایی بسیار زیادی برای بدن است و سرشار از پروتئین‌ها و فیبر گیاهی است که استفاده از آن برای به دست آوردن وزن و چاقی بسیار پرکاربرد و موثر است. برای داشتن صورتی چاق و پر بهتر است آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید

گندم جوانه زده به مقدار زیادی دارای فیبر و آب است که باعث دفع کامل مدفوع شده، همچنین مانع از سرطان روده می شوند. مصرف آن یکی از بهترین روش ها برای حفظ سلامت بدن است.

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه گندم یک منبع عالی از پروتئین‌های گیاهی به همراه فیبر و چربی‌های سالم است که دارای منیزیم، روی، تیامین، فولات، پتاسیم و فسفر نیز می‌باشد.  همچنین این ماده سرشار از ویتامین E و یک ماده مغذی ضروری با خواص آنتی اکسیدانی محسوب می‌شود. آنتی اکسیدان‌ها فاکتورهایی هستند که به کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن و جلوگیری از بیماری‌های مختلف در بدن کمک می‌کنند.

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت , خواص پودر جوانه گندم برای چاقی صورت , فواید جوانه گندم برای چاقی صورت , خاصیت جوانه گندم برای چاقی صورت

ویتامین E موجود در جوانه گندم تقویت کننده قوای جنسی و به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود و برای درمان ضعف جنسی مردان از آن استفاده می شود.

خواص پودر جوانه گندم برای چاقی صورت

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت و طرز استفاده از آن : 1. یکی از بهترین مواد طبیعی و بدون عوارض برای کسانی که در پی به دست آوردن وزن و چاق شدن هستند، جوانه گندم است که با کالری بالایی که دارد، باعث افزایش سریع وزن و چاق شدن در همه بخش‌های بدن به ویژه در صورت می‌شود.  2. همچنین باید گفت که جوانه گندم دارای پروتئین بسیار بالایی است و برای افزایش حجم ماهیچه‌ها نیز عالی می‌باشد.  3. این ماده دارای آنتی‌اکسیدان است و استفاده از آن، چه به صورت خوراکی و چه به صورت ماسک زیبایی، در از بین بردن چین و چروک و جمع شدگی پوست موثر است و از این طریق هم باعث داشتن صورتی چاق می‌شود.  4. می‌توانید از این ماده به همراه شیر یا ماست استفاده کنید و بعد از غذا آن را برای چاق شدن صورتتان میل کنید.  5. می‌توانید در هر بشقاب غذایی که میل می‌کنید، مقداری پودر جوانه گندم هم اضافه کنید و یا اجازه دهید تا با غذایتان طبخ شود.  6. این جوانه را همراه اجزای سالادتان مصرف کنید و از طعم آن لذت ببرید.

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت , خواص پودر جوانه گندم برای چاقی صورت , فواید جوانه گندم برای چاقی صورت , خاصیت جوانه گندم برای چاقی صورت

مقدار ۲۰۰ گرم گندم را بعد از تمیز کردن خیس کرده و به مدت ۲ روز و هر روز آب آن را عوض کنید سپس داخل یک ظرف مانند آبکش ریخته و یک پارچه نمدار روی آن قرار دهید در گوشه از آشپزخانه قرار داده و تا زمانی که تمام گندم ها جوانه بزنند به پارچه با آب بپاشید تا نمدار بماند بعد از اینکه حدود ۵ میلی متر جوانه زدند داخل یخچال نگهداری کنید

فواید جوانه گندم برای چاقی صورت

نکته مهمی که در رابطه با مصرف جوانه گندم وجود دارد، این است که افراد چاقی که دارای صورت لاغر و استخوانی می‌باشند، نباید برای چاقی صورتشان از این ماده استفاده کنند، زیرا این ماده با میزان سلنیوم و بیوتینی که دارد، در آن‌ها باعث افزایش اشتها و میل به غذای بیشتری می‌شود و اضافه وزنشان را بیشتر می‌کند.  جوانه گندم در شادابی و جوانی پوست بسیار موثر است و چون باعث افزایش وزن می‌شود، بیشتر در افراد لاغر سبب پر شدن صورت و چاق شدن آن می‌گردد.

خواص جوانه گندم برای چاقی صورت




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

خواص عسل

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:شنبه 21 بهمن 1396-08:41 ب.ظ

فواید و خواص عسل طبیعی برای پوست و زخم و پوست صورت

خواص عسل ,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون,خواص عسل برای پوست,خواص عسل مانوکا,خواص عسل و زنجبیل,خواص عسل کنار,خواص عسل برای کودکان,خواص عسل و سیر,خواص عسل و دارچین برای لاغری,خواص عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین برای پوست صورت,خواص عسل و دارچین برای بارداری

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

در این مطلب از سایت جسارت به فواید و خواص عسل طبیعی برای پوست و زخم و پوست صورت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

عسل مخلوطی از قند و ترکیبات دیگر است. از نظر کربوهیدرات‌ها باید بگوییم که عسل عمدتا گلوکز و فروکتوز است و این باعث می‌شود که شبیه به شربت اینورت باشد، که تقریبا ۴۸٪ فروکتوز، ۴۷٪ گلوکز و ۵٪ ساکارز است. باقی کربوهیدرات‌های موجود در عَسَل عبارتند از مالتوز، ساکارز، و سایر کربوهیدرات‌های پیچیده.  عسل نیز درست مانند تمام شیرین کننده‌های مغذی، عمدتا قند است و تنها شامل مقداری ویتامین و مواد معدنی است. این ماده‌ی شیرین خوراکی همچنین حاوی مقادیر بسیار کمی از ترکیبات مختلف است که تصور می‌شود به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند، از جمله کیریسین، پینوبانکسین، و ویتامین C. ترکیب خاص انواع مختلف عَسَل بستگی به گل‌هایی دارد که در دسترس زنبورهایی که عسل تولید می‌کنند، است.

خواص عسل

خواص عسلها معجزه ای برای سلامتی بدن : مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند. نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.عمل بینی

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

مصرف یک قاشق چای‌خوری عسل در روز کمک می‌کند تا یک زندگی طولانی و سالم داشته باشید. اغلب آدم‌هایی که عمر طولانی دارند مصرف‌کنندگان همیشگی عَسَل بوده‌اند. هرچند یک واقعیت جالب که باید توضیح داده شود، این است که زنبورداران در مقایسه با گروه‌های شغلی دیگر در سراسر جهان کم‌تر به سرطان و ورم مفاصل (آرتریت) مبتلا می‌شوند.

خواص عسل و دارچین

مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.عملکرد روده را تنظیم می کند، قولنج و سندروم بی قراری روده ها را درمان می کند خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده دارد.

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

عسل خالص و گرما ندیده به طور طبیعی یک محرک جنسی خفیف است، چرا که حاوی مواد متعددی مانند روی، ویتامین E، و غیره است که باروری و قدرت جنسی را بهبود می‌دهند. مصرف منظم مخلوطی از عَسل و پودر سیر قبل از خواب داروی مقوی غرایز جنسی است که استقامت جنسی و لذت را افزایش می‌دهد.

خواص عسل گون

سوختگی را تسکین می دهد، زخم ها را ضدعفونی می کند، التهاب و درد را کاهش می دهد و روند درمان را تسریع می بخشد.میزان اضطراب را کاهش می دهد و مانند مسکن عمل می کند.آرامش و خواب آرام ایجاد و میزان PH بدن را قلیایی می کند.مانع از شکل گیری تومورهای سرطانی می شود.  از سوء هاضمه و رفلکس اسیدی معده می کاهد، زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند. آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.خاصیت ضد قارچی دارد.با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.

خواص عسل,خواص عسل و دارچین,خواص عسل طبیعی,خواص عسل گون

اگر شما در حال تلاش برای از دست دادن وزن هستید، عَسَل می‌تواند کمک بزرگی برای شما باشد. عَسل می‌تواند به کاهش وزن کمک کند اگر با آب گرم و آب لیمو مصرف شود. به مدت هزاران سال، عسل به عنوان یک درمان خانگی در طب آیورودا برای کمک به از بین رفتن چربی استفاده شده‌است.

خواص عسل طبیعی

خاصیت ملین دارد.مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد. روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.

خواص عسل




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

خواص دمنوش گل گاوزبان ایرانی

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:پنجشنبه 19 بهمن 1396-07:04 ب.ظ

خواص دمنوش گل گاوزبان ایرانی

گل گاوزبان ایرانی ,گل گاو زبان ایرانی پایان نامه,نام علمی گل گاوزبان ایرانی,گل گاوزبان ایران,کاشت گل گاوزبان ایرانی,کشت گل گاوزبان ایرانی,انواع گل گاو زبان ایرانی,خرید و فروش گل گاوزبان ایرانی,گل گاوزبان در ایران,پایتخت گل گاوزبان ایران,قیمت گل گاو زبان در ایران,انواع گل گاوزبان ایرانی,گل گاوزبان در طب سنتی,خواص گل گاوزبان در طب سنتی,گل گاوزبان طب سنتی,گل گاوزبان و فشارخون در طب سنتی,گل گاو زبان و طب سنتی,خواص گل گاوزبان طب سنتی,گل گاوزبان از نظر طب سنتی,دمنوش گل گاو زبان طب سنتی,خواص گل گاوزبان از نظر طب سنتی,گل گاو زبان طب سنتی,گل گاو زبان در طب سنتی,خواص گل گاو زبان طب سنتی,گل گاو زبان از نظر طب سنتی

گل گاوزبان ایرانی

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص دمنوش گل گاوزبان ایرانی در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

گل گاوزبان ایرانی

گل گاوزبان ایرانی ( Echium amoenum ) گیاهی است ازخانواده بوراژیناسه. گل گاوزبان ایرانی گیاهی است دوساله یا پایا پوشیده ازکرک های نرم و نازک درطب سنتی ایران گل گاوزبان به عنوان مدر مسکن معرق و کاهنده فشارخون به کارمیرفته است . گل گاوزبان ایرانی، گیاهی است علفی و یک‌ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد، ساقه آن شیاردار و خاردار و برگ‌های آن ساده و مخملی، و پوشیده از تارهای خشن است که هنگام چیدن گیاه، گزیدگی ملایمی در دست‌ها احساس می‌شود.

گل گاو زبان ایرانی پایان نامه

گل گاوزبان ایرانی واقعی، شبیه گل انار بوده و تخم آن حلقوی شکل و لعابی است، دارای دم سفید و گلبرگ‌های بنفش و لاجوردی است. این گیاه بصورت خودرو در دامنه‌های البرز می‌روید و با آنچه در سایر نقاط ایران و جهان می‌روید کاملاً متفاوت است، گیاه مشابه گل گاوزبان ایرانی، «گاوزبان» است که در آمریکا و اروپا و برخی نقاط ایران مثل تبریز و اصفهان می‌روید که به گل گاوزبان اروپایی معروف است. گل‌های این گیاه کمی کوچک‌تر از گل‌گاوزبان و مدور است، خواص این‌دو گیاه با یکدیگر فرق دارد.  

نام علمی گل گاوزبان ایرانی

خواص و اثرات گل گاوزبان ایرانی : گل گاوزبان ایرانی جهت مشکلات پوستی، مثل اگزما مصرف می‌شود. همچنین گل گاوزبان ایرانی به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و آهن و مواد مغذی مثل پتاسیم، روی، ویتامین‌ C و ویتامین B و بتاکاروتن برای خانمهایی که دچار کمبود این مواد ضروری هستند مفید می‌باشد.

گل گاوزبان ایران

گل گاوزبان به دلیل دارا بودن خواص تسکین‌دهنده برای درمان بیماری‌های عصبی نیز توصیه می‌شود. گل گاوزبان ایرانی در عین حال برای درمان افسردگی و بی‌تعادل روانی ناشی از دوره‌های قاعدگی و یائسگی مصرف می‌شود. این گیاه آرام بخش، در درمان جوش‌های دهانی و آفت دهانی تأثیر شگرف می‌گذارد و معمولاً دمنوش‌های این گیاه برای سرماخوردگی و در بعضی مواقع سرفه‌های خشک در فصل سرما جوشانده‌ای قدرتمند و مرهمی قوی است. گل گاوزبان ایرانی دارویی است که باعث کاهش تب می‌شود و در تمام موارد تب مثل سرخک، مخملک، آبله، کهیر و تبهای دیگر می‌تواند مفید باشد.

کاشت گل گاوزبان ایرانی

از دیگر اثرات گل گاوزبان ایرانی می توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱- تقویت‌کننده اعصاب و روان و حواس پنجگانه، و نشاط‌ آور است. ۲- در درمان اختلال حواس کاربرد فراوانی دارد. ۳- شکم را نرم و کیسه صفرا را باز می‌کند، اَخلاط سوخته سوداوی را از معده خارج و عوارض آن را از بین می‌برد.

کشت گل گاوزبان ایرانی

۴- در تنظیم اختلالات ادراری و تعریق، موثر است. ۵- برای درمان سرماخوردگی، تنگی نفس و گلودرد، مفید است؛ به‌ویژه زمانی‌که با عسل طبیعی مخلوط شود. ۶- برگ تازه آن برای درمان جوش‌های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان موثر است. ۷- عرق گل گاوزبان ایرانی برای امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است. ۸- دارای منیزیم بوده و از سرطان پیشگیری می‌کند.

انواع گل گاو زبان ایرانی

 مضرات گل گاوزبان ایرانی : گل گاوزبان ایرانی دارای مقدار زیادی مواد شیمیایی به نام آلکالوئیدهای پیرولیزیدینی است که مصرف زیاد این گیاه در دوز بالا یا در دراز مدت، می‌تواند باعث بروز سرطان کبد و یا آسیب به این عضو مهم شود.

خرید و فروش گل گاوزبان ایرانی

گل گاوزبان ایرانی  نام انگلیسی: Viper̕s bugloss  نام علمی: Echium amoenum  خانواده: Boraginaceae  مقدمه  Echium از کلمه یونانی echion گرفته شده، جنسی با گونه های علفی، درخته ای یکساله تا چندساله، با برگ های ساده و گل های قیفی شکل، کم و بیش نامنظم که حول محوری به طور فراهم قرار گرفته اند. قسمت های سبز به طور معمول کرک دار هستند. برخی گونه های تزئینی و برخی دیگر در گذشته به عنوان دارو مصرف می شده اند. پراکنش آن در جزایر قناری، اروپا غرب آسیا، شمال و جنوب آفریقاست.

گل گاوزبان در ایران

گاوزبان ایرانی گیاهی چندساله با ریشه هی قطور، برگ ها زبانه ای و رزت، ساقه و برگ ها پوشیده از کرک های زبر و خشن هستند. طول ساقه گل دهنده 80 – 60 سانتی متر است. گل آذین با گل های قیفی شکل به رنگ قرمز ارغوانی، که پس از خشک شدن به رنگ آبی یا بنفش در می آیند. در هر سنبله تعداد زیادی گل وجود دارد که به تدریج از پایین به بالا باز می شوند.

پایتخت گل گاوزبان ایران

جوشانده گل گاوزبان ایرانی حواس پنج گانه را تقویت می کند و برای تنگی نفس مناسب است. جویدن برگ تازه آن برای درمان جوش های پرکی دهان مناسب است. به طور معمول سنبل الطیب و گل گاوزبان را با یکدیگر دم می کنند. دم کرده گل تلخ مزه است و رنگ دم کرده تهیه شده با نوسان واکنش اسیدیته تغییر می کند.

قیمت گل گاو زبان در ایران

در بررسی های جدید آثار تحریک سیستم ایمنی این گیاه به اثبات رسیده است. به علت زیبایی گل گاوزبان در ایجاد فضای سبز هم می توان از آن استفاده کرد. گل ها شهد فراوانی دارند و مورد توجه زنبور عسل قرار می گیرند. عسل گاوزبان مرغوب ترین عسل هاست.

انواع گل گاوزبان ایرانی

گاوزبان ایرانی در ارتفاعات شمال به صورت خودرو دیده می شود و به صورت کشت شده هم وجود دارد. در مناطق خشک و نمه خشک کشور در خاک های سبک و سنگین رشد خوبی دارد و به صورت کشت شده محصول خوبی تولید می کند. این گیاه به علت گستردگی ریشه تا حدی به خشکی خاک مقاوم است.

گل گاوزبان در طب سنتی

تکثیر گل گاوزبان با استفاده از بذر انجام می شود و آن را در فصول بهار و پاییز می توان کشت کرد. این گیاه به طور مستقیم در زمین اصلی و همچنین از راه خزانه گیری و نشا کاری قابل تکثیر است. اما روش نشاکاری بهتر است. نشا ها در مرحله 2 تا 4 برگی و گاهی تا 6 برگی به زمین اصلی انتقال داده و با فاصله 50 × 50 سانتی متر می کارند. این گیاه قابلیت کشت به صورت دیم را نیز دارد. بذر لازم برای تکثیر گا زبان شمال 10 تا 15 کیلوگرم برای هر هکتار است.

خواص گل گاوزبان در طب سنتی

در گاوزبان ایرانی فقط گل برداشت می شود. در سال اول گیاه به صورت رزت بوده و از سال دوم گل می دهد که تقریبا تا 8 – 7 سال رشد و نمو آن می تواند ادامه یابد. سال های چهارم و پنجم پربازده ترین سال های گل دهی آن است. گل دهی از نیمه اردیبهشت ماه در هر سال شروع شده و تا تیرماه ادامه دارد. با آغاز شکفتن گل ها، اقدام به گل چینی می شود. در صورت تاخیر در برداشت، گل ها پس از یکی دو روز ریزش کرده و جمع آوری آنها از سطح خاک بسیار مشکل می شود. گل های جمع آوری شده بر روی پارچه تمیز و در سایه خشک می شوند.

گل گاوزبان طب سنتی

گل های تازه به علت شهد موجود، بسیار پسبناک هستند و موجب تجمع مورچه ها می شوند. در شرایط آب و هوایی خشک و نیمه خشک کشور طی 48 ساعت گل ها به طور کامل خشک می شوند. در حالی که در نواحی شمالی کشور، خشک شدن تا یک هفته طول می کشد. از هر 1000 گر گل تر، 200 گرم گل خشک به دست می آید.  گل های تازه به رنگ ارغوانی هستند و در صورتی که در شرایط مطلوب خشک شوند به رنگ بنفش در می آیند، اما در شرایط عدم تهویه و یا زیاد بودن رطوبت، رنگ گل های خشک شده به سیاهی می گراید و احتمال کپک زدگی هم زیاد می شود.

گل گاوزبان و فشارخون در طب سنتی

  تعداد نیروی کار لازم برای برداشت هر هکتار گل گاوزبان 80 – 70 کارگر روز است. بنابراین این محصول از نظر اشتغال زایی مهم است و هزینه گل چینی مهم ترین جنبه اقتصادی تولید این محصول است. محصول گل گاو زبا بسیار مورد توجه بازار داخلی (عطاری ها) است و ارزش اقتصادی چمشگیری دارد. از هر هکتار زمین 700 تا 400 کیلوگرم گل خشک به دست می آید.

گل گاوزبان ایرانی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

معجزه و خواص عسل و دارچین

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:یکشنبه 15 بهمن 1396-06:51 ب.ظ

معجزه و خواص عسل و دارچین

معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت در سایت جسارت

خواص عسل و دارچین,خواص عسل و دارچین برای لاغری,خواص عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین برای پوست صورت,خواص عسل و دارچین برای بارداری,خواص عسل و دارچین برای معده,خواص عسل و دارچین در لاغری,خواص عسل و دارچین برای سرماخوردگی,خواص عسل و دارچین در بارداری,خواص عسل و دارچین در طب سنتی,خواص عسل و دارچین لاغری,خواص عسل و دارچین برای لاغری,فواید عسل و دارچین برای لاغری,خاصیت عسل و دارچین در لاغری,خواص دارچین و عسل برای لاغری و پوست,فواید عسل و دارچین برای پوست,فواید عسل و دارچین برای پوست صورت,خواص عسل با دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین روی پوست,خاصیت عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین بر پوست,فواید عسل و دارچین برای بارداری,خاصیت عسل و دارچین برای بارداری,خاصیت عسل و دارچین در بارداری,فواید عسل و دارچین برای معده

معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت

خواص عسل و دارچین,خواص عسل و دارچین برای لاغری,خواص عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین برای پوست صورت

در این مطلب از سایت جسارت به معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

در صورت تمایل می توانید عسل و دارچین را در یک لیوان آب ولرم به همراه آب یک عدد لیمو ترکیب کنید و این نوشیدنی را مصرف کنید. این ترفند ساده سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از بیماری های معمولی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیشگیری می کند. مبارزه با آکنه عسل و دارچین به واسطه خواص ضد میکروبی خود به درمان بیماری های پوستی، مانند آکنه، کمک می کنند. همچنین، خواص ضد التهابی آنها می تواند به کاهش علائم آکنه و پیشگیری از عفونت ها کمک کند.

خواص عسل و دارچین

عسل و دارچین هر کدام دو ماده مقوی و معجزه آسا برای درمان بیماری ها هستند. ترکیب این دو ماده دارای خواص دارویی شگفت انگیزی است و مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت. به طوریکه می تواند سلامت جسم و روح افراد را تامین کند. در این مطلب شما را با خواص ترکیب عسل و دارچین آشنا خواهیم کرد.   عسل از گلوکوز، فروکتوز و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، کلرین، پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های B۱ تا B۶ تشکیل شده است. همجنین دارای خاصیت ضدعفونی کننده، ضد التهابی، آنتی اکسیدان، آنتی باکتریال و خواص درمانی بسیاری است. دارچین نیز حاوی منابع استثنایی از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌های A، E، D، و k است. علاوه بر این، دارچین همانند عسل دارای خواص نیرومند ضد میکروبی و ضد التهابی است. ترکیب این دو ماده با هم برای درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است و یک فرمول برای بسیاری از مزایای سلامتی به شمار می‌آید. علاوه بر این مزه این دو با هم بسیار خوب و دلنشین است.

معجزه و خواص عسل و دارچین برای لاغری و جوش صورت

خواص عسل و دارچین,خواص عسل و دارچین برای لاغری,خواص عسل و دارچین برای پوست,خواص عسل و دارچین برای پوست صورت

خواص ضد التهابی این دو ماده به کاهش تورم اطراف ناحیه گلو که می تواند مسیرهای هوایی را مسدود کند و موجب آپنه خواب شود، کمک می کنند. آپنه خواب یکی از دلایل اختلال در خواب محسوب می شود. همچنین، آنها به کاهش وزن کمک می کنند که گامی مهم در درمان آپنه خواب است. افزون بر این، دارچین و عسل دارای خواص آرامش بخش هستند که می تواند به خواب بهتر کمک کند. یک یا دو قاشق چایخوری پودر دارچین را در یک فنجان آب داغ ترکیب کنید یا یک چوب دارچین 2 اینچی را به مدت پنج دقیقه در آب داغ قرار دهید. یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و پیش از خواب این نوشیدنی را مصرف کنید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

جوانه ماش برای کودکان

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:چهارشنبه 11 بهمن 1396-10:27 ب.ظ

خواص جوانه ماش برای کودکان

جوانه ماش برای کودکان,خواص جوانه ماش برای کودکان,جوانه ماش برای کودک,خواص جوانه ماش برای کودک,خواص جوانه ها برای کودکان,طرز تهیه جوانه ماش برای کودک,غذای مناسب برای رشد کودک,غذای مناسب برای رشد کودکان,غذاهای مناسب برای رشد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد کودکان,غذاهای مفید برای رشد کودکان,غذاهای مفید برای رشد کودک,غذای مناسب برای رشد قد کودک,غذاهای مناسب برای رشد قد کودک,غذاهای مناسب برای رشد قدی کودکان,مواد غذایی مناسب برای رشد کودکان,غذای مفید برای رشد قد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد قد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد موی کودکان,غذاهای مفید برای رشد قد کودکان,غذاهای مفید برای رشد قدی کودکان,مواد غذایی مفید برای رشد کودکان,تغذیه مناسب برای رشد قد کودک,تغذیه مناسب برای رشد قدی کودک,تغذیه مناسب رشد کودک,غذاهای مفید برای رشد قد کودک,مواد غذایی مفید برای رشد کودک,غذای مناسب برای رشد قد کودکان,غذاهای مناسب برای افزایش قد کودکان,غذاهای مناسب برای رشد قد کودکان,مواد غذایی مناسب برای رشد قد کودکان,غذاهای مفید برای افزایش قد کودکان,مواد غذایی مفید برای رشد قد کودکان,مواد غذایی مناسب برای رشد کودک,مواد غذایی مناسب برای رشد قدی کودکان

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه ماش برای کودکان و غذای مناسب برای رشد کودک می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

جوانه‌ غلات و حبوبات خوراکی‌های ارزشمندی هستند که در واقع دوره‌ی کوتاهی از چرخه‌ی زندگی آنها را تشکیل می‌دهند و درست بعد از این مرحله حبوبات و غلات تبدیل به یک گیاه جوان می‌شوند. این جوانه حد فاصل زندگی یک دانه‌ی سخت و یک گیاه جوان است و ارزش غذایی ویژه‌ای دارد.

جوانه ماش برای کودکان

در مطالب گذشته در رابطه با جوانه ها توضیحااتی دادیم ، همانطور که می دانید امروزه جوانه ی دانه های مختلف مانند گندم ، جو و حتی یونجه در فروشگاه ها به فروش می رسد. استفاده از این جوانه ها برای رشد قدی کودک بسیار مفید است. این ادعا درست است که جوانه ها ارزش غذایی بالایی دارند؟ بله. هر دانه ای یک قوه نامیه دارد یعنی در یک زمان تعریف شده می تواند مجددا حیاتش را آغاز کند و طی این روند، میزان مواد مغذی موجود در آن افزایش پیدا می کند. به نظر شما ارزش غذایی دانه ها با جوانه هایشان یکسان است؟ نه. وقتی دانه به جوانه تبدیل می شود ویژگی هایی پیدا می کند که قبلا نداشته است؛ مثلا سلنیوم موجود در دانه یا قابل دسترسی نیست یا در کمترین مقدار قابل دسترسی است ولی وقتی دانه، جوانه می زند مقدار سلنیومی که بدن می تواند دریافت کند، به چند برابر افزایش می یابد.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

در این مرحله، لایه‌ی بیرونی پوست باز می‌شود و ساقه‌ی جوان از میان آن سر برمی‌آورد. طی این روند مقداری از پروتئین نشاسته‌ای دانه توسط ساقه‌ی جوان صرف سوخت‌وساز و رشد می‌شود و این تغییرات در واقع وجه تمایز بین ارزش غذایی جوانه و مواد مغذی غلات و حبوبات سبزنشده است.

خواص جوانه ماش برای کودکان

در مورد ویتامین ها هم همین طور است. به طور مثال، ۱۰۰ گرم عدس خام، ۱۵ میلی گرم ویتامین C دارد ولی ۱۰۰ گرم جوانه عدس، دارای ۵/۱۶ میلی گرم ویتامین C است. البته جوانه زدن باعث می شود میزان دسترسی بدن به پروتئین های گیاهی نیز افزایش پیدا کند. به همین دلیل توصیه می کنیم قبل از پخت غلات و حبوبات اجازه دهید جوانه بزنند. در این شرایط دسترسی به پروتئین به مراتب بیشتر می شود، مقدار پورین و پریمیدین جوانه ها نیز بالا می رود و این ترکیب ها زمانی اهمیت پیدا می کنند که فرد دچار سوختگی یا سرطان است و باید سلول ها تکثیر سریعی داشته باشند و زودتر ترمیم شوند.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

وقتی جوانه‌ی غلات مقداری از نشاسته‌ی خود را از دست می‌دهد، مواد مغذی دیگر آن مثل پروتئین‌ و ویتامین‌ها کمی افزایش می‌یابد و از آنجا که مواد معدنی خاص، مخصوصا آهن و روی می‌توانند به عناصر زیستی تبدیل شوند یا به راحتی جذب شوند و مورد استفاده‌ی بدن قرار بگیرند، بنابراین از این لحاظ جوانه‌های غلات و حبوبات به‌خصوص جوانه‌ ماش منابع غذایی مهمی هستند و مزایای ویژه‌ای به‌خصوص برای گیاه‌خواران دارند.

جوانه ماش برای کودک

آیا با پختن یا تفت دادن جوانه ها از ارزش غذایی شان کاسته می شود؟ نه، می توانیم جوانه ها را روی سالادمان بریزیم. در ضمن، اگر آنها را بپزیم، حرارت باعث از بین رفتن موادمغذی آنها نمی شود. آیا ارزش غذایی جوانه های مختلف با هم متفاوت است؟ چارچوب کلی ترکیب های غذایی و میزان پروتئین، چربی، ویتامین ها و موادمعدنی آنها چندان تفاوتی با هم ندارد. البته برخی دانه ها و جوانه ها حاوی ترکیب هایی هستند که خاص خودشان است. مثلا برخی جوانه ها ترکیب های حلقوی دارند که اشتها را بالا می برند، برخی دیگر اشتها را کاهش می دهند، برخی حاوی ویتامین K و… هستند. برخی هم بر شدت درد قاعدگی تاثیر می گذارند.

جوانه ماش برای کودکان , خواص جوانه ماش برای کودکان , جوانه ماش برای کودک , خواص جوانه ماش برای کودک

طبق یافته‌های محققان، از آنجا که ماش دارای خاصیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد است، می‌تواند در جلوگیری از اکسیداسیون LDL (کلسترول بد) مؤثر باشد. در یک پروژه‌ تحقیقاتی که با هدف بررسی تأثیر حبوبات‌ بر فشار خون بالا انجام شد، مشخص شد فشارخون سیستولیک در موش‌های مبتلا به پُرفشاری خون که به مدت یک ماه با جوانه‌ ماش تغذیه شدند، کاهش قابل توجهی داشت.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic